Ilirija Challenge 2015 – nastopi solo, duo, kombinacija

Kopališče Tivoli, Ljubljana

V soju kamer in žarometov smo v soboto, 19.12.2015 nastopile na plavalnem spektaklu Ilirija Challenge 2015, ki se je v okviru Plavalnega Kluba Ilirija odvijalo na kopališču Tivoli v Ljubljani. Obdane smo bile v množici vrhunskih in rekreativnih plavalcev, ki so se razvrščali v boju za odličja. Skupaj s publiko smo navijale za najboljše, s tekmovalci pa doživljale napetost bojev in se navduševale nad celotno prireditvijo in prizoriščem.

Otvoritev v drugi del tekmovanja je s solo točko pričarala sinhrona plavalka Neja Veternik iz KSP Rusalka. Po nizu kravla je sledil nastop dua iz KSP Krško, s sinhronima plavalkama Lano in Patricijo. Ob zaključku tekmovanj in tik pred podelitvijo pa je nastopila še reprezentančna zasedba sinhronih plavalk: Tia, Maša, Ana, Pia, Astrid, Dijana, Neja, Monika in Petra.

Nastopi so bili dih jemajoči in nekaj povsem novega za slovensko občinstvo na prizorišču. Tudi sinhrone plavalke smo uživale v nastopnih točkah, vesele, da smo lahko prijetno popestrile dogajanje in bile del tako izjemnega plavalnega dogodka.