Sodelujte z nami

Sinhrono plavanje je interdisciplinarni šport, zato si želimo:
  • pridobiti še več športnih navdušencev in vadečih vseh starosti,
  • sodelovati z ostalimi športniki in disciplinami, strokovnjaki ali dobroidejnimi posamezniki z umetniškega, glasbenega, plesnega, kreativnega, avdio-vizualnega … področja,
  • izvajati vadbo in nastopati na bazenih, ki se nahajajo tu in tam po Sloveniji, popestriti dogodke in pričarati prav posebno vzdušje na različnih kopalnih prizoriščih,
  • vsakršne podpore podjetij ali organizacij za razvoj in dostojno preživljanje športa!
 

Želimo si torej tudi vašega sodelovanja!

Kontaktirajte nas ali vam najbližji klub sinhronega plavanja in dogovorili se bomo o ideji, ponudbi, prevzemu materiala ali strategiji.

Pomagajte nam razvijati olimpijski šport!

Donacije

Denarni prispevek ali materialna / dejavnostna donacija

Imate na zalogi kaj materiala: vrečke jedilne želatine, frizerske, telovadne pripomočke, kaj enotnih neuporabljenih kosov oblačila (npr. majice s kratkimi rokavi), kopalke, brisače, blokce in ostali material primeren za darilo?

Se tudi sami ukvarjate z dejavnostjo ali ste podjetnik: prevoz, živilstvo, tekstil, kozmetika, turizem, športni objekti, kultura…?

Lahko smo vam v vzajemno podporo, mladi športniki potrebujejo vašo pomoč, zato se veselimo sodelovanja, sponzorske pobude ali donacije!

Največje stroške nam predstavljajo prevozi na mednarodna tekmovanja in tekmovalne prijavnine, poleg izdatkov izvajanja skupnih priprav, najem bazena za ustrezno vadbo ter vstopnine.

Po mednarodnih pravilih je za ustrezno izvedbo tekmovanja potreben podvodni zvočnik. Premični podvodni set ozvočenja je kot tehnični pripomoček za razvoj sinhronega plavanja že leta na seznamu!